Alkalmazott elektrokozmetikai készülékek és eljárások

 

… amelyek segítik munkám hatékonyságát

Ultrahang

Lényege: Az ultrahang egy  elektromágneses hullám, melynek terjedési sebessége eltér  a különböző bőrszövetekben, így rezgést okoz és mikromasszázst hoz létre, valamint a hatóanyagokat kisebb molekulákra bontja, így azok könnyebben bejutnak a bőrbe.

Hatása: a bőr áteresztőképessége megnő, intenzívebb a hatóanyagfelvétele, javul a bőr anyagcsere funkciója, gyulladáscsökkentő hatással bír

Javallatai: hatóanyag bevitel, ránckezelés, izomlazítás, keloid fellazítása

Ellenjavallatok: pacemaker, láz, fertőző betegség, arcbénulás, arcidegzsába, fogkezelés idején

Hidroabrázió/ Ultrahangos peelingező készülék

Az arcra felvitt vízcseppek, mint mikro-robbanások a hámsejteket megduzzasztják, a köztük lévő kötések fellazulnak – az ultrahangos készülék lapátkája rezgéseket bocsájt ki – és  fájdalommentesen eltávolíthatóak.

Kíméletes és hatékony eljárás minden bőrtípus esetében.

Javallatai: az elhalt szarusejtek kíméletes eltávolítása,  a hatóanyag felvétele intenzívebb lesz, élénkül a vérkeringés, simább bőr

Ellenjavallatai: terhesség, láz, fertőző betegség, aknés bőr, fülbetegség

Mikrodermabrázió

Lényege: Az elhalt szarusejtek ” leradírozása” – fájdalommentes beavatkozás

Hatása: Aktivizálja a bőr önjavító rendszerét, mivel stimulálja a bazális sejtek osztódását. Fellélegzik a bőr, oxigénhez jut, megtisztulnak a pórusok, a vérkeringés aktívabb lesz és a hatóanyagok mélyebben bejutnak a bőrbe.

A kezelés 2 hetente végezhető, de a fényvédelem nagyon fontos, tehát a Vendégnek fényvédővel ellátott arckrémet kell használnia!

Javallatai: szeborreás bőr, tág pórusok, ránckezelés, fénykárosodott bőr, hiperpigmentáció, hiperkeratinizáció, atrófiás hegek, hatóanyag felszívódás elősegítése

Ellenjavallatai: gyulladás, ekcéma, fertőző bőrbetegség, rosacea, láz, hámhiány, cukorbetegség

Mezoterápia

Lényege: A kozmetikai mezoterápia a sejtek szintjén segít, hogy a hatóanyagokat egészen a sejtekbe tudjuk juttatni. Így jóval hosszabb ideig fejthetik ki a hatásukat a hatóanyagok. Ez az eljárás is fájdalommentes, nincs kellemetlen áramérzet!

Hatása: a bőr táplálása, simítása, hidratálása

Javallatai: vízhiányos bőrökre, ráncok elsimítására, C- vitamin (antioxidáns) bejuttatása a bőrbe, pigmentfolt halványításra

Ellenjavallatai: terhesség, szoptatás, pacemaker, rosacea, bőrgyulladás, láz, fogkezelés alatt

Vió

Alveola ózonAktív oxigén segítségével erős fertőtlenítő hatással bíró eljárás. Nem csak a bőr felületén, hanem a bőrbe bejutva is kifejti jótékony hatását.

Javallatai: arc/hát tisztítás utáni bőrfertőtlenítés, gyantázás utáni fertőtlenítés (kipattogzást megelőzi)

Ellenjavallatai: pacemaker, terhesség, lázas betegség, fertőző betegség,

 

ICE & HEAT Rendszer/ hideg meleg arcvasaló

A bőrre felvitt hatóanyagot a meleg kezelőfejjel bedolgozom a bőrbe, majd a hideg kezelőfelülettel többször átsimítom a bőr felületét. A meleghatás megnyitja a hideghatás összehúzza a pórusokat, így ,,hatóanyag csapda” jön létre.

Ultrahangos kezelés

Javallatai: javítja vérkeringést, arc bőrének edzése

Ellenjavallatai: hideg vagy melegallergia, rosacea, hőemelkedés, láz, fertőző betegségek, zöldhályog

 

Arcfeszesítő készülék

Bőrápolás, megemel

Egyes esetekben az arc bőre és izmai túlságosan megereszkednek és lógnak, így ráncokat hoznak létre. Az EMS (Elektromos Izom Stimulációs) technológia gyengéden feszesíti, emeli és szilárdítja az izmokat. Így az arc kontúrjai újra formálódnak, az öregedés jelei eltűnnek, a ránctalanítás és bőrfeszesítés megkezdődik.

Az EMS edzés alkalmával az izmokat kis erősségű váltóárammal ingereljük, melynek során az izmok kontrakcióba jönnek (összehúzódnak) majd ellazulnak, így valósulhat meg a ránctalanítás és arcfeszesítés.
Ez a stimuláció fokozza a helyi keringést, több oxigént juttat a bőr sejtjeibe és gyorsabban eltávolítja a méreganyagokat, ezáltal felfrissíti és megfiatalítja az arcbőrt.

Javallatai: hatékonyan teszi tónusosabbá a homlokot, a szemöldökök környékét, az orcákat, az orr környéki területeket, az alsó és felső ajkak környékét, az állat, a nyakat és a fül mögötti területeket.

Ellenjavallatai: pacemaker, láz, fertőző betegség, arcbénulás, arcidegzsába, fogkezelés idején

 

Vaposon

ArctisztításAz arcbőr felpuhítására szolgáló ,,gőzölő” készülék. A bőr tisztítása előtt használatos, mivel felpuhítja a bőrt, igy a faggyú dugaszok könnyebben távoznak a pórusokból. Az ózonos funkcióval fertőtleníthető is egyben a bőr.

Javallatai: kezelés előtti felpuhításra, a bőr felszíni hidratálására, anyagcsere fokozásra, fertőtlenítésre

ellenjavallatai: asztma, fertőző betegségek, trombózis hajlam, szembetegségek, szívrendellenesség, ödémás bőr. (ezen esetek fennállásakor puhító borogatást végzek, így kiváltható a gőzölés)

 

Hámlasztáshoz – AHA-sav

Gyümölcssavas kezelés

Hatásos peeling-módszer a bőr megújításáért természetes tej-, citrom- és borkősavval.

Már az ókori Egyiptomban és Rómában ismert volt a gyümölcssavak bőrre gyakorolt hámlasztó hatása.  A FRUIT & PEEL kezelés láthatóan javítja a bőrképet mindenféle irritáció nélkül. A természetes gyümölcssavakból álló kiegyensúlyozott elegy kíméletesen és hatásosan újítja meg és finomítja a bőrt. Elképesztő eredményeket érhet el külsője korlátozása nélkül, mert a bőr fokozatosan szokik hozzá az aktív peelinghez és a receptúra nem okoz irritációt.

Charlotte Meentzen

1 alkalom:
•a bőr alapos tisztítása
•20%-os gyümölcssav felvitel. (3-4perc hatóidő)
•a peeling lemosása vízzel, majd a semlegesítő szérummal, ami lezárja a folyamatot, majd vízzel ezt el kell távolítani.

  • Bőr nyugtatása: spirulina algamaszk

1 kúra: minimum 6 alkalom-extrém esetben 12.

Alkalmanként az eljárás ugyanúgy zajlik, mint fentebb leírtakban, csak a sav százaléka emelkedik az alábbiak szerint:
•1. alkalom 20%-os sav 3-4percig, lemosás, semlegesítés, hatóanyag bevitel.
•2. alkalom 20%-os sav 6-7percig, (……)
•3. alkalom 30%-os sav 3-4percig
•4. alkalom 30%-os sav 6-7percig
•5. alkalom 40%-os sav 3-4percig
•6. alkalom 40%-os sav 6-7percig

HATÁSA:a bőr folyamatosan szokik hozzá a peelinghez, érezhető és jól látható kezelési sikerek. A bőr kicserélődik – fiatalabb! Vízmegkötő képessége nő, rugalmas es sima – egészséges bőr !!!!!!!

ALKALMAZHATÓ: aknes bőr; hyperpigmentáció, rozacea, rugalmatlan-fakó bőr esetén.
NEM TARTALMAZ PARABENT, ásványi olajakat, szilikon olajat, valamint PEG-mentes